| Tiyatro Kursu  | Şirket Tiyatrosu
Tiyatro Dünyası
Tiyatro Dünyası Bu Sahnede...
 
Ana Sayfa  |  Hakkımızda  |  Yazılar  |  Haberler  |  Yazarlar  |  Tiyatro Oyunları  |  Tiyatro Grupları  |  Sanatçılar  |  Kaynak  |  Duyuru Panosu  |

 



Deniz Türkali

Hayranım Diyenler : 54 kişi

Deniz Türkali Hakkında Yorumlar


Paylaş      

Deniz Türkali 1944

Tiyatro

Çalıkuşu(2008- devam ediyor)
Müzikaldeki Hayalet( 2007- devam ediyor)
Kamelyalı Kadın( 2004- 2005)

Filmografisi
Kabuslar Evi: Onlara Dokunmak - 2006
Düşler ve Gerçekler - 2005
Damatlık Şapka - 2004
Çemberimde Gül Oya - 2004
Peki Olur Şekerim - 2003
Hürrem Sultan - 2003
Her Şey Aşk İçin - 2002
Ayışığı Sonatı - 2000
Eylül Fırtınası - 1999
Tatlı Betüş - 1993
Gece, Melek Ve Bizim Çocuklar - 1993
Düş Gezginleri - 1992
Deniz Gurbetçileri - 1991
Safiyedir Kızın Adı - 1991
Arkadaşım Şeytan - 1988
Dul Bir Kadın - 1985
Seni Kalbime Gömdüm - 1982
Adak - 1979
İbo İle Güllüşah - 1977

Senaryoları
Mine - 1982
Minik Serçe - 1978


Deniz Türkali isimli sanatçının sitemizde kayıtlı çalışmaları
Altın Ejderha / Der Goldene Drache
Pazar Günkü Cinayet
Çalıkuşu
Müzikaldeki Hayalet

Yorumlar

Ahmet Badak - ( 5/18/2009 )
Deniz Hanımın pazartesi akşamı Reha Muhtarın programında modaya uymadan yüreklice bu ülkede istediği gibi yaşabildiğini ve istediği oyunu oynadığını hiçbir baskı altında olmadığını ifade etmesini alkışlıyorum. Birilerinin oyununa gelmemek ve uyanık olmamak doğru bildiklerini söyleyebilmek asıl aydın olmak budur işte...

nazan bakan - ( 1/1/2011 )
estetiksiz güzelliğine hayranım canım benim

Deniz Türkali Hakkındaki Görüşlerinizi Paylaşın !

İsim
Mail  (Yayınlanmayacak)
Yorum
Güvenlik Kodu= 511
Lütfen bu kodu yandaki kutuya yazınız
 





Cenap Oğuz      Zafer Algöz      Zeynep Erkekli      Galip Erdal      Dave Reiser      Jack Sharkey      İpek Kadılar Altıner      Cenk Taşkan      Önder Bali      Deniz Türkali      Atılgan Gümüş      Demet Tuncer      Erez Ergin Köse      Murat İpek      Günay Karacaoğlu      William Shakespeare      Zeynep Avcı      Gamze Kuş      Aybanu Aykut      Fırat Tanış      Timur Acar      Osman Akça      Gözde Başaran      Pınar Bekaroğlu      Evren Erler      Mert Fırat      Aylin Kontente      Muharrem Özcan      Selen Öztürk      İnan Ulaş Torun      Onur Ünsal      Ekrem Reşit Rey      Cemal Reşit Rey      Selçuk Borak      Nilgün Gürkan      Canan Göknil      Esin Engin      Hakan Elbir      Zihni Göktay      Funda Postacı     



Tiyatro Kursu Başlıyor!
7 Ekim'den itibaren her PAZARTESİ Kadıköy'de!
Çalışanlara yönelik hobi sınıfı!



Duyuru Panosu!



Son Eklenen Tiyatro Oyunları

     Güncel Yazılar

Yazar olmak ister misiniz?
Yazar olarak tiyatrodunyasi.com ailesine katılmak, yazılarınızı yüzbinlerce tiyatroseverle paylaşmak isterseniz tiyatrodunyasi@tiyatrodunyasi.com adresine mail gönderebilirsiniz...

Mail Listemize Üye Olun

     Güncel Haberler
Hangisi Karısı, 5. Sezonunda!
Istanbul Fringe Festival - Uluslararası Performans Sanatları Festivali (18-22 Eylül 2019)

Tiyatro Dünyası'nı takip Edin
 
 |